Nettsider og offisielle kanaler på nett

Her finner du informasjon om personvern og sikkerhet på våre nettsider, og informasjon om andre offisielle kanaler på nett.

Våre nettsider – telio.no

Ansvar

Telios nettsider driftes av Telio selv.

Informasjonsinnhenting

Når du gjør en bestilling på våre nettsider, blir opplysningene dine lagret i våre systemer slik at vi kan gjennomføre bestillingen. Nødvendige opplysninger (for eksempel leveringsadresse) blir formidlet til våre leverandører slik at vi kan levere det du har bestilt.

Vår nettside er kryptert med SSL, for å sikre at dine personopplysninger ikke kommer på avveie når du legger inn en bestilling. Et hengelås-ikon og https i adressefeltet i nettleseren din forteller deg at siden er kryptert.

Min side

Når du logger inn på Min Side, er du ikke anonym. Alle bestillinger og endringer blir registrert og logget, også for statistikkformål, slik at vi kan videreutvikle tjenestene.

Du blir automatisk logget ut etter en viss tid med inaktivitet, slik at risikoen for at uvedkommende gjør endringer på ditt abonnement reduseres.

Alle innloggede sider er også kryptert med SSL.

Om informasjonskapsler (cookies)

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre nettsiden og gi deg en best mulig opplevelse. Ved å bruke nettsiden vår godtar du vår bruk av informasjonskapsler.

Her kan du lese mer om vår bruk av informasjonskapsler

Andre offisielle kanaler på nett

Vi er også til stede en rekke andre steder på nett. Her er våre offisielle sider og applikasjoner.

Sosiale medier

Applikasjoner