Om selskapet

Telio har vært en ledende leverandør innen markedet for telefoni i Norge, og har tilbudt tjenester til våre kunder helt siden 2003. Telio har som leverandør etter alle disse årene, vært med på å definere markedet for bredbåndstelefoni. I dag leverer vi telefonitjenester i Norge, Danmark, Sveits og tilbyr utenlandssamtaler for våre kunder verden rundt.

 

Bredbåndstelefoni

I 2012 gjorde Telio oppkjøp av bredbåndsselskapet NextGenTel, som tilbyr av bredbånd i hele Norge. I dag er begge selskapene heleid av investeringsselskapet Kistefos. Gjennom tett samarbeid med NextGenTel, kan vi sammen tilby våre kunder samlet pakke med både bredbånd og IP-telefoni, som skal sikre kunden en god og sikker tjeneste.

 

Våre kunder ringer mest

Målt i antall ringeminutter er Telio den største leverandøren av IP-telefoni i Norge. Vi er også størst på utland – våre kunder står for hele 66 % av alle samtaler til utlandet fra norske fasttelefoner.

 

Best på pris både i Norge og til utland

Telio er opptatt av at du som kunde skal kunne ringe til en billig pris både til Norge og utland. Vi jobber kontinuerlig for å kunne tilby deg de beste ringeprisene. Og gjennom å levere fasttelefonen via bredbånd gjør det mulig å gi de laveste samtalekostnadene, samtidig en moderne løsning med topp lydkvalitet.