Tilbake til Hjemmetelefon

Hva er IP-telefoni?blue-boble-voip

IP-telefoni, eller bredbåndstelefoni, er som vanlig fasttelefoni, bare mye, mye billigere.

Forskjellen merker du først når regningen kommer. Fordi samtalene går over bredbåndslinjen din istedenfor telenettet, kan Telio tilby telefoni helt uavhengig av tellerskritt. Hos oss koster de aller fleste samtaler kr 0,– per minutt.

Billig hjemmetelefon med IP-telefoni

Velger du bredbåndstelefoni fra Telio på hjemmetelefonen kan du

  • ringe ubegrenset til fastpris – både i Norge og til utlandet
  • beholde telefonnummeret ditt
  • beholde telefonen du har i dag

Klikk her og finn ditt nye abonnement

Våre kunder ringer mer enn folk flest

Fordi det er så billig å ringe med et Telio-abonnement, bruker kundene våre telefonen mye mer enn folk flest. Målt i antall ringeminutter er vi den klart største leverandøren av IP-telefoni i Norge. Vi er også størst på utland – våre kunder står for hele 66 % av alle samtaler til utlandet fra norske fasttelefoner.

Minst like god kvalitet

Stabiliteten og oppetiden på Telios IP-telefoni er like god som med vanlig fasttelefoni. Velger du en av våre IP-telefoner, får du også mye bedre lydkvalitet enn du er vant til fra vanlig fast- og mobiltelefoni.

Som Telio-kunde mottar du valgfritt utstyr som du kobler til bredbåndet ditt. Du kan bruke vår enkle telefonadapter for å koble til en helt vanlig analog telefon, eller du kan kjøpe en IP-telefon. En IP-telefon gir deg enda større utbytte av abonnementet ditt. Den kommer med innebygd adapter, så du kan koble den direkte til ruteren eller bredbåndsmodemet ditt.

Ny teknologi gir nye muligheter

IP-telefoni fra Telio kan kobles opp hvor som helst, så sant du har en bredbåndsforbindelse. Fordelene ved dette er mange: Du kan bl.a. ta med deg ditt Telio-utstyr hvor som helst i verden og ringe til samme pris og med samme nummer som i Norge. Det er særlig lønnsomt for deg som bor deler av året i utlandet. Du kan ganske enkelt ta med seg hjemmetelefonen din og koble den opp i ditt «andre hjem», så kan alle fortsatt nå deg på ditt norske telefonnummer.

Telio har også utviklet en egen app for smarttelefoner, Teliophone, som lar deg ringe med bredbåndstelefoni fra mobilen. Du kan ringe over WiFi/WLAN (trådløst nett) til samme pris og med samme nummer som fra hjemmetelefonen – uansett hvor i verden du befinner deg. Det kan du spare mange penger på! Teliophone skiller seg fra andre liknende apper på markedet ved at de du ringer, ikke må ha samme app for at samtalen skal være gratis. Det gir deg som bruker mye større nytteverdi.

Les mer om Teliophone

Hjemmetelefon = familietelefon

For familier er hjemmetelefonen fortsatt god å ha, og har noen klare fordeler:

  • Familien får ett felles kontaktpunkt i hjemmet.
  • De yngste i familien kan ringe hjemmefra hvis de er for små til å ha egen mobil.
  • Hjemmetelefonen kan brukes når kontantkortet eller batteriet på mobilen er tomt..
  • Barnas venner behøver ikke ringe til din mobil.
  • Du kan ringe hjem til barna dine og sjekke at de har kommet hjem.

Har familien mobilabonnement hos Telio i tillegg, kan dere med Fri Familie ringe kostnadsfritt til/fra hjemmet!