Teliophone Pro

Spar penger med fasttelefonen i lomma

19,–/mnd.

Vi har vel alle vært der. Du er på reise eller i utlandet, og vil ringe hjem til familie og venner. Men samtaleprisen er skyhøy fra der du befinner deg, til det landet du vil ringe til.
 

Si farvel til høye mobilregninger

 
Med Teliophone Pro gjør vi dette enkelt for deg. Du får med deg fasttelefonen i lomma når du er på reise, eller bare vil ringe billig fra utlandet. Appen laster du enkelt ned på mobilen din, og etter noen få steg kan du begynne å ringe fra appen til samme pris som fra fasttelefonen din.*
 
Det beste med det hele er at den du ringer til ikke trenger å bruke Teliophone Pro for at samtalen skal fungere.

Hva er fordelen med å bruke Teliophone Pro-appen?

  • Du ringer billig fra appen til samme pris som fra fasttelefonen din*.
  • Du kan ringe og motta samtaler fra hvor som helst i verden.
  • Appen er rask å installere, og enkel å ta i bruk.
  • Krystallklar lydkvalitet så du kan ha uforstyrrede samtaler med de du er glad i.

 
* Vi anbefaler at du bruker appen når du er koblet til WiFi, for å unngå høy bruk av mobildata over mobilnett.

Teliophone Pro App Rating

Vi lanserte den nye Teliophone Pro-appen i november 2022 og den har blitt veldig godt mottatt av våre kunder. I App Store har appen 5-stjerners rating, og vi jobber stadig med å forbedre appen slik at du kan ringe enklere, og bedre.

Teliophone Pro koster kr 19,- per måned for hver registrerte app. Du kan ha inntil tre Teliophone Pro-apper registrert på samme fasttelefonnummer.

Ring billig fra mobilen din nå

Last ned Telio One fra App Store

Last ned Telio One fra Google Play

Vær oppmerksom på at Teliophone & Teliophone Pro tjenesten ikke automatisk blir sagt opp hvis du sletter appen fra mobiltelefonen. Kontakt kundeservice på telefon 987 02101 for å si den opp eller logg inn på Min side for å deaktivere tjenesten der.

Teliophone Pro er kun tilgjengelig for kunder med fasttelefon hos Telio. Du trenger ikke ha mobilabonnement fra Telio for å bruke tjenesten. Teliophone Pro støttes av alle iPhone-modeller som bruker iOS 12 og nyere, i tillegg til alle mobiler med Android 8 eller nyere.

iPhone og App Store er merkevarer tilhørende Apple Inc. Android, Google Play og Google Play-logoen er varemerker tilhørende Google LLC.