Huawei E5776

Koble opp for første gang

1. Sett inn SIM-kortet i modemet. Du skal benytte mini-SIM, altså den største typen SIM-kort.
  2. Slå på modemet ved å holde inne på-knappen til Huawei-logoen vises på skjermen.
  3. Koble en datamaskin til modemets trådløse nettverk. Nettverksnavn (SSID) og passord (WiFi Key) finner du på undersiden av modemet. Du kan også få opp dette ved å trykke to ganger på knappen merket “WPS” på siden av modemet.
  4. Åpne en nettleser og gå til adressen 192.168.1.1.
  5. Skriv inn PIN-koden som sto i forsendelsen med SIM-kortet. Hvis du vil slippe å gjenta denne prosessen hver gang du slår på modemet, lar du det være krysset av i boksen hvor det står “Remember my selection”. Trykk deretter på “Apply”.PIN
  6. Etter noen få minutter vil det stå “NetCom” på modemets skjerm, og det mobile bredbåndet er klart til bruk.

Endre navn og passord på det trådløse nettet

1. Åpne en nettleser på din datamaskin og gå til adressen 192.168.1.1.
  2. Klikk på “Settings” i menyen øverst på siden. Hvis du blir bedt om brukernavn og passord, skriver du “admin” i begge felter og trykker deretter “Log In”.
  3. Velg “WLAN” i menyen på venstre side og deretter “WLAN Basic Settings”.
  4. Skriv inn ønsket nettverksnavn i feltet “SSID” og ønsket passord i feltet “WPA pre-shared key”. Trykk til slutt på “Apply”.
    WLAN 1