Trådløs 4G miniruter – ZTE MF920V

Her ser du hvordan du bruker vår 4G miniruter av typen ZTE MF920V. Tekniske spesifikasjoner finner du lenger ned på siden.

Esken inneholder:

• ZTE miniruter
  • USB-kabel
  • USB lader adapter 5V

Sett SIM-kortet i ruteren

1. Åpne det lille lokket på samme side som av/på knappen
  2. Sett inn SIM-kortet. Micro SIM

Lad batterier

Koble til USB-kabelen og lad batteriet helt opp før du bruker miniruteren for første gang.

Koble til Internett

1. Slå på ruteren ved å holde av/på-knappen inne i ca 3 sekunder
  2. Vent i cirka 30 sekunder til miniruter har startet opp
  3. Navnet på nettverket og passordet finner du på baksiden
  4. SSID (navnet på nettverket) er standard: ZTE-4G-xxxxxxxx
  5. Slå på trådløst nett/Wi-Fi på PC-en, mobilen eller nettbrettet ditt og velg nettverket ZTE-4G-xxxxxxxx, der xxxx er unike nummer som kjennetegner din miniruter. Koble til og skriv inn passordet.

Åpne en nettleser

Hvis det er PIN-kode på SIM-kortet ditt, blir du automatisk sendt til en startside der du må taste inn PIN-koden. Du kan fjerne PIN-koden ved å logge inn på miniruteren via en nettleser og endre innstillingene.

DU ER PÅ NETT!

Skru av miniruteren

Skru av miniruteren ved å holde av/på-knappen inne til skjermen skrur seg av.

Innstillinger og webgrensesnitt

Du kan endre innstillinger ved å logge inn på miniruterens webgrensesnitt.

1. Skriv inn ruter-adressen i nettleseren: http://192.168.100.1

2. Logg inn med passordet som er det samme som standard Wi-Fi passord

Spesifikasjoner:

• Trådløs standard Wi-Fi 802.11 b/g/n
  • Enheten har micro-USB tilkobling for lading og oppkobling av PC
  • Dimensjoner: 1049 x 64 x 14mm. 100 gram
  • Opptil 10 enheter koblet til samtidig
  • Micro-SIM
  • MF920V + drives enten av det interne batteriet på 2000 mAh eller via den medfølgende ladekabelen
  • Ruteren har et innebygd oppladbart batteri som gir 4-6 timer surfing
  • LED viser status for enheten
  • Avansert informasjon og innstillinger er tilgjengelige via nettleseren eller appen “ZTELink” til iOS/Android
Indikatorlys
Batteri Fast grønt: Batterinivå ladet: middels til fullt
Blinker grønt: Enhet lader
Fast rød: Batterinivå lavt – Bør lades
Blinker rødt: Batteri tomt – Må lades
Wi-Fi Fast blå: Aktivt og aktivitet
Ingen lys: Wi-Fi er av eller enheten er i dvalemodus
Nettverk Rødt: Ikke registrert på mobilnettet,

ingen SIM eller ingen tilgjengelig nettverk

Blinker/fast grønt: Koblet til 2G/3G og aktivitet
Blinker/fast blått: Koblet til 4G og aktivitet
SMS Lyser ikke: Ingen uleste meldinger
Blå konstant: Uleste meldinger finnes
Blå blinkende: Nye meldinger eller minnet er fullt