Trådløs 4G miniruter

Kom i gang

Esken inneholder:
• 4G miniruter
• Oppladbart batteri
• USB-kabel

Sett SIM-kortet i ruteren
1. Åpne lokket på baksiden av ruteren ved å dra det ned.
2. Ta ut batteriet.
3. Sett inn SIM-kortet (og sett batteriet og lokket tilbake på plass).

Lad batteriet
Koble til USB-kabelen og lad batteriet helt opp før du bruker miniruteren for første gang.

Koble til Internett
1. Slå på ruteren ved å holde av/på-knappen inne i 4 sekunder, til velkomsthilsenen dukker opp på skjermen.
2. Vent i cirka 30 sekunder til statusskjermen vises.
3. Trykk én gang til på av/på-knappen for å se navnet på nettverket og passordet.
4. Slå på trådløst nett / Wi-Fi på PC-en, mobilen eller nettbrettet ditt og velg nettverket TeliomobileXXXX, der XXXX er unike nummer som kjennetegner din miniruter. Koble til og skriv inn passordet.

Åpne en nettleser
Hvis det er PIN-kode på SIM-kortet ditt, blir du automatisk sendt til en startside der du må taste inn PIN-koden. Du kan fjerne PIN-koden ved å logge inn på miniruteren på nett og endre innstillingene.

DU ER PÅ NETT!

Skru av miniruteren
Skru av miniruteren ved å holde av/på-knappen inne i 4 sekunder til skjermen skrur seg av.

Innstillinger og webgrensesnitt
Du kan endre innstillinger ved å logge inn på miniruterens webgrensesnitt.
1. Skriv inn ruter-adressen i nettleseren: http://192.168.0.1
2. Logg inn med brukernavn/passord: user/user