Trådløs 4G miniruter ZTE MF90

Her ser du hvordan du bruker vår 4G-miniruter. Tekniske spesifikasjoner finner du lenger ned på siden.

Esken inneholder:

• ZTE miniruter
  • Oppladbart batteri
  • USB-kabel
  • USB lader adapter 5V

Sett SIM-kortet i ruteren

1. Åpne lokket på baksiden av ruteren ved å dra det ned.
  2. Ta ut batteriet.
  3. Sett inn SIM-kortet (og sett batteriet og lokket tilbake på plass).
  4. Obs! Ikke press kortet for langt inn, det skal være en svart stripe synlig.

Lad batteriet

Koble til USB-kabelen og lad batteriet helt opp før du bruker miniruteren for første gang.

Koble til Internett

1. Slå på ruteren ved å holde av/på-knappen inne til alle tre lamper blinker/lyser.
  2. Vent i cirka 30 sekunder.
  3. Navnet på nettverket og passordet finner du under batteridekselet.
  4. SSID (navnet på nettverket) er standard: ZTE-4G-xxxxxxxx.
  5. Slå på trådløst nett / Wi-Fi på PC-en, mobilen eller nettbrettet ditt og velg nettverket ZTE-4G-xxxxxxxx, der xxxx er unike nummer som kjennetegner din miniruter. Koble til og skriv inn passordet.

Åpne en nettleser
Hvis det er PIN-kode på SIM-kortet ditt, blir du automatisk sendt til en startside der du må taste inn PIN-koden. Du kan fjerne PIN-koden ved å logge inn på miniruteren via en nettleser og endre innstillingene.

DU ER PÅ NETT!

Skru av miniruteren
Skru av miniruteren ved å holde av/på-knappen inne til skjermen skrur seg av.

Innstillinger og webgrensesnitt
Du kan endre innstillinger ved å logge inn på miniruterens webgrensesnitt.

1. Skriv inn ruter-adressen i nettleseren: http://192.168.0.1
  2. Logg inn med brukernavn/passord: admin/admin

Tekniske spesifikasjoner

• Trådløs standard 802.11b/g/n 2,4 G, 1 x 1 MIMO.
  • Enheten har micro-USB tilkobling for lading og oppkobling av PC.
  • Dimensjoner: 106x58x15,8 mm.
  • Opptil 10 enheter koblet til samtidig.
  • Mini-SIM.
  • MF90 + drives enten av det interne batteriet på 2000 mAh eller via den medfølgende ladekabelen.
  • Ruteren har et innebygget oppladbart batteri som gir 4-6 timer surfing.
  • LED viser status for enheten.
  • Avansert informasjon og innstillinger er tilgjengelige via nettleseren eller appen «ZTELink» til iOS/Android.
  • Miniruter er ikke operatørlåst.
  • Rekkevidde avhengig av bygningsstruktur og lignende; ca. 8-10m.

Indikatorlys
Batteri (venstre) Fast grønt: Batterinivå ladet: Middels til fullt.
Blinker grønt: Blinker hvert 2.sekund når enhet lader og hvert 6.sekund når enhet er i dvale.
Fast rødt: Batterinivå lavt: Bør lades.
Blinker rødt: Batteri tomt: Må lades.
Wi-Fi (midten) Fast grønt: Aktivt og aktivitet.
Ingen lys: Wi-Fi er av eller enheten er i dvalemodus.
Nettverk (høyre) Fast rødt: Ikke registrert på mobilnettet, ingen SIM eller ikke tilgjengelig nettverk.
Blinker grønt: Koblet til 4G.
Blinker blått: Koblet til 2G eller 3G.