Sette opp viderekobling på mobil

Telio aktiverer automatisk viderekobling fra din mobiltelefon til din personsvarer når mobiltelefonen er slått av, opptatt eller utenfor dekning.

Sette opp viderekobling manuelt

Du kan også velge å sette opp viderekobling manuelt, da får du mange flere valgmuligheter. Her ser du hvilke tastevalg du bruker for de ulike valgene.

Viderekoble alle samtaler:

**21*<nummer du skal viderekoble til>#  + Ring-tast (grønn tast)

Deaktivere:
Tast: # # 21 #, og trykk deretter på ringetasten.

Viderekoble når du ikke svarer:

**61*<nummer du skal viderkoble til>*<ønsket tid før viderekobling 5-30 sek># + Ring-tast (grønn tast)

Deaktivere:
Tast: # # 61 #, og trykk deretter på ringetasten.

Viderekoble når det er opptatt:

**67*<nummer du skal viderekoble til># + Ring-tast (grønn tast)

Deaktivere:
Tast; # # 67 #, og trykk deretter på ringetasten.

Viderekoble når mobilen er av eller nettet er nede:

**62*<nummer du skal viderekoble til># + Ring-tast (grønn tast)

Deaktivere:
Tast: # # 62 #, og trykk deretter på ringetasten.

Oppheve alle viderekoblinger

Tast: # # 002 #, og trykk på ringetasten.