Hvordan bestiller du Personsvar?

Personsvar er inkludert i alle abonnementene våre. Dersom tjenesten ikke er aktiv på ditt abonnement kan du ta kontakt med kundeservice for å aktivere den.

Hvordan ringe din svarer

Personsvar-nummeret til Telio er 921 00 000. Dette nummeret er felles for alle som har Telio-abonnement. Ved å ringe dette nummeret fra din egen mobil, kommer du rett til din private personsvartjeneste.

1. For å ringe personsvar direkte: Hold 1-tasten inne i noen sekunder.
  2. Lagre personsvarnummeret inn på 1-tasten: Hold 1-tasten inne, taste inn +47 921 00 000 og lagre.
  3. Telefonen ringer da automatisk opp din personsvarer og spiller av meldingene dine.

Hurtigtaster for å spille av Personsvar:

Tips: Du kan trykke mens du lytter til meldinger.

• Valg 1 – Spol 8 sekunder tilbake
  • Valg 3 – Spol 8 sekunder frem
  • Valg 5 – Slett melding
  • Valg 6 – Neste melding
  • Valg 7 – Pause, tast 7 for å fortsette igjen
  • Valg 11 – Spol til begynnelsen av meldingen
  • Valg 33 – Spol til slutten av meldingen
  • Valg 0 – Ring tilbake

Lag personlig velkomsthilsen

Leser du inn din egen personlige velkomsthilsen på svareren, øker sjansene for at venner og bekjente legger igjen en beskjed. De som ringer vet at de er kommet til rett person, og vil i større grad velge å legge igjen en beskjed.

Slik gjør du:

1. Ring personsvarnummer +47 921 00 000
  2. Tast 3 for personlig oppsett
  3. Tast 1 for Velkomsthilsen
  4. Les inn din hilsen
  5. Bekreft med * (stjerne)
  6. Tast 2 for å lagre meldingen

Personlig velkomsthilsen er din normale velkomstmelding som spilles av når du ikke er tilgjengelig. Ring 921 00 501 for å legge inn Personlig velkomsthilsen direkte.

Opptatthilsen spilles av når du trykker “legg på knappen” på din mobil. Ring 921 00 502 for å legge inn Opptatthilsen direkte.

Spesialhilsen er en midlertidig hilsen som overstyrer alle andre velkomsthilsener du måtte ha lest inn (normal, opptatt eller internasjonal). Denne kan brukes når du f.eks. er syk, på kurs eller på ferie. Når Spesialhilsen er lest inn og aktivert, får du en påminnelse om dette når du ringer din egen svarer. Når du sletter din Spesialhilsen vil din Normalhilsen igjen spilles av.

Ring 921 00 500 for å legge inn Spesialhilsen direkte.

Internasjonal hilsen kan du lese inn på f.eks engelsk. Når det kommer anrop til din Personsvar fra et utenlandsk nummer, vil din Internasjonale hilsen avspilles automatisk. Ring 921 00 503 for å legge inn Internasjonal hilsen direkte.

Hvordan viderekoble telefonen

Telio aktiverer automatisk viderekobling fra din mobiltelefon til din personsvarer når mobiltelefonen er slått av, opptatt eller utenfor dekning. Du kan også velge å viderekoble manuelt. Da benytter du disse tastevalgene:

• Viderekoble alle samtaler:
    **21*<nummer du skal viderekoble til># + Ring-tast (grønn tast)
  • Viderekoble når du ikke svarer:
    **61*<nummer du skal viderkoble til>*<ønsket tid før viderekobling 5-30 sek># + Ring-tast (grønn tast)
  • Viderekoble når det er opptatt:
    **67*<nummer du skal viderekoble til># + Ring-tast (grønn tast)
  • Viderekoble når det av andre grunner ikke oppnås kontakt med din mobiltelefon: **62*<nummer du skal viderekoble til># + Ring-tast (grønn tast)

Eksempel:

• Tast ** + Viderekoblingstype (tallkode) + * (stjerne) + telefonnummer du skal viderekoble til + ** + ønsket tid (5-30 sek) + # + Ring-tast (grønn tast)
  • Du ønsker f.eks å sette et anrop til svareren dersom du ikke svarer innen 10 sek.: **61*92100000**10# + Ring-tast (grønn tast).
  • Slette alle viderekoblinger: ##002# + Ring-tast (grønn tast)

Ringe personsvar fra en annen telefon

Når du skal ringe Personsvar fra en annen telefon enn din egen må du taste en personlig PIN-kode. Slik går du fram:

1. Ring +47 921 00 001
  2. Tast inn ditt telefonnummer, avslutt med *
  3. Mens du hører velkomstmeldingen din; trykk * for å komme til innlogging. Du blir da spurt om å taste din PIN-kode
  4. Tast inn kode og avslutt med * for å høre på talemeldingene dine

Endre PIN-kode

Når du skal ringe Personsvar fra utlandet, eller fra en annen telefon enn din egen, må du bruke PIN-kode. For å endre kode kan du følge en av løsningene under:

Fra Norge, ring 921 00 000. Tast #34. Nå blir du bedt om å taste ny kode.