Mobilt bredbånd som kontantkort- betal for det du bruker!

Kundene har lenge ønsket en mer fleksibel løsning for mobilt bredbånd og Telio lanserte derfor mobilt bredbånd kontant.

For de aller fleste av oss er feriene høysesong for mobilt bredbånd. Vi vil gjerne på nett når vi er på hytta, ute med båten eller på telttur i fjellet.

Telio tilbyr mobildata som kontantkort hvor du enkelt fyller opp med 5GB, 20GB eller 100GB etter behov. Istedenfor å kjøpe et løpende abonnement med en fast datamengde hver måned året gjennom, kan du fylle opp den datamengden du trenger, når du trenger det.

Unikt tilbud på markedet

Vi har sett på hvordan kundene våre bruker mobilt bredbånd, og funnet ut at abonnementene som finnes på markedet, sjelden passer med deres behov. Databruken svinger ekstremt fra måned til måned, og i lange perioder brukes ikke tjenesten i det hele tatt. For kundene blir dette en dyr og lite praktisk løsning. Ved å tilby rimeligere og praktiske løsninger i Norge, tror vi at Telio kan snu den negative trenden for mobilt bredbånd i Norge.

Nye mediavaner endrer behovet for mobilt bredbånd

Streaming av musikk og video har ført til en eksplosjon i databruken, og løsningen til Telio sikrer kundene en enkel måte å bestille data etter behov.

Mobilt bredbånd som kontantkort er tilgjengelig på Telio sine nettsider, telio.no.

Kontantkortet fungerer akkurat som et vanlig kontantkort for mobil; du fyller opp kontantkortet når du trenger mobilt bredbånd og velger selv hvor mye data du vil ha fra gang til gang. Du kan velge mellom 5, 20 og 100 GB, til henholdsvis 149,–, 299,– og 599,–. Pakken varer ut måneden og opptil 31 dager. Telio bruker Telia sitt 4G-nett, og gir deg full hastighet uansett hvilken pakke du kjøper (opptil 60 Mbit/s ned, opptil 40 Mbit/s opp).
 
Ha en fin dag!
Hilsen Hanne i Telio

Kommentarer (13)

  1. Grethe skriver:

    15. Februar 2016 kl. 22:05

    Veldig synd at dere slutter med dette. Nå blir det å bestille abonnement (uten binding) og si det opp etter en måned i stedet. Blir litt tungvint å gjøre dette noen ganger i året, men…

Legg igjen en kommentar